Stijl en verzorging

KMS haarproducten creëren een gezonde en mooie haardos

Arté DoIn ons salon kan u genieten van de beste verzorging. Uiteraard hoort daar ook een aangepast gamma aan producten bij.  Als erkend kapper hebben wij dan ook gekozen voor een merk dat bijdraagt aan de gezondheid van uw hoofdhuid zonder te moeten inboeten aan flexibiliteit van het haar.

Een veerkrachtige hoofdhuid en sterk en gezond haar zijn de basis van een mooi kapsel. KMS haarproducten zijn hierbij steevast onze assistent. De prijs/kwaliteit verhouding zorgt voor een goede balans en op die manier kunnen wij ook onze prijzen perfect in toom houden.  Naast de verzorgende lijn biedt KMS namelijk ook een gamma aan dat zorgt voor ontspanning van de hoofdhuid bij specifieke hoofdhuidproblemen.  Want naast een gezonde haardos is uiteraard ook de balans van de hoofdhuid zeer belangrijk om problemen zoals roos te voorkomen.

Ziet uw haar er ook dof en ongezond uit en weet u totaal niet wat u ermee moet aanvangen? Kom gerust langs en wij geven u de correcte behandeling die passend is voor uw haartype.  Onze expertise en ons gamma KMS haarproducten zal u versteld doen staan van het resultaat.

Een perfecte service, goede haarverzorging en onthaal met de glimlach, wat wenst u nog meer bij een kapster?

Contacteer ons!014/96 00 54