Uw kapsel, onze hoofdzaak

Na de zomer,  in de winter of vóór de vakantieperiode, elk tijdstip is goed om jezelf een nieuw kapsel aan te meten zodat je opnieuw trendy voor de dag kan komen en dit kan bij de bekendste kapper uit Grobbendonk

Arté DoUw kledij en uw haar zijn het eerste item dat anderenopmerken wanneer u op een feest of evenement verschijnt.  Maar ook in het dagelijkse leven, als mama, als zakenpartner of als werknemer is het belangrijk er goed en aantrekkelijk uit te zien. Een mooi en trendy kapsel is dus zeker geen overbodige luxe.

Bij Arté Do, dé kapper uit Grobbendonk, ontvangen wij u met open armen voor elke stijl van kapsel. Onze ervaring is zeer ruim en daarom hebben wij een zeer groot klantenbestand van diverse leeftijden. U kan bij ons dus zowel terecht voor een klassiek als voor een modern kapsel.

Ook specifieke haarbehandelingen zijn mogelijk bij ons zodat u na uw bezoek een prachtige haardos zal kunnen vertonen,  thuis of op uw feest.

Hebt u zelf geen inspiratie of weet u niet goed welk kapsel u perfect zou staan? Kom langs en ontdek onze talrijke voorbeeldkapsels of kom gerust eens snuffelen in onze verschillende kapselboeken. Op die manier kunnen  wij ook u dé ideale haarsnit aanmeten.  Want met onze jarenlange ervaring en expertise zal u snel merken dat wij een perfect beeld kunnen schetsen van welk kapsel u mooi zal staan.

Contacteer ons!014/96 00 54